Filosofia

Els principis inspiradors de la firma des dels seus començaments han estat els de professionalitat i confidencialitat, que encara avui constitueixen la base del compromís amb els nostres clients. La fidelitat a aquests principis per part del nostre equip ha fet possible l’establiment de relacions de confiança amb els nostres clients que perduren al llarg del temps.

Des dels seus inicis, la filosofia de treball de Ros Petit s’ha basat en oferir als seus clients un servei directe i personalitzat.

Per això, la firma compta amb un equip humà quina estructura i dimensió permeten la proximitat dels socis al client i la interactuació entre tots els professionals sense que es produeixin disfuncions, el que sens dubte es tradueix en la qualitat i immediatesa en l’assessorament

Els nostres professionals, altament qualificats, es troben en constant formació, tant interna com externa, i uneixen a la seva especialització la filosofia de treball en equip, que té per finalitat no només integrar coneixements i experiència sinó també els valors que sempre ens han caracteritzat: esforç, responsabilitat i servei.